Què és la Xallenge BTT Garrigues?

XALLENGE BTT GARRIGUES 2018:

La Xallenge Garrigues BTT és un circuit que engloba les 5 marxes de BTT que s'organitzen dins la comarca de les Garrigues.

És una proposta mancomunada de gestió de les curses en que organitzem conjuntament el Consell Esportiu de les Garrigues i els clubs i institucions que organitzen cada una de les proves.

L’objectiu d’aquesta aventura esportiva és promocionar les Garrigues com a zona natural i idònia per a la pràctica de la BTT, intentant a la vegada donar sortida als recursos turístics de la comarca, cases rurals, restaurants, cooperatives, cellers i restauració

Els premis de la classificació final general de la Xallenge seran en productes de proximitat per tal de promocionar turísticament  la comarca. 


SISTEMA D'INSCRIPCIONS I CONTROL DE CURSA:
Hi haurà un sol TPV propietat del Consell Esportiu de les Garrigues que estarà penjat a cada una de les pàgines de cada un dels clubs organitzadors. La inscripció es farà a través de la web de cada club amb el nostre TPV que ja estarà connectat amb el programa nostre d’inscripcions i control de cursa.  
Es farà la gestió de la inscripció i el control de cursa el dia de la prova amb un programa propi així com l’actualització de la Xallenge.


ORGANITZA:
Consell Esportiu de les Garrigues
Club ciclista Ateneu Popular Garriguenc
Club ciclista Arbeca
Club Ciclista la Pedalada de Juneda
Ajuntament de Tarrés
Transisquella

COL·LABORA:
Consell Comarcal de les Garrigues
Secretaria General de l’Esport (Generalitat de Catalunya)
Ajuntaments de la comarca de les Garrigues
amb el suport de la Diputació de Lleida