CLASSIFICACIÓ XALLENGE 2019


Un cop els organitzadors de la Transisquella de l'Albagés han fet oficial que aquest 2019 no realitzaran la marxa i sí ho faran el 2020 amb les piles ben carregades, donem per finalitzada la XBTTG '19.

Després de la disputa de les 4 marxes de la Xallenge BTT Garrigues (el 7 d'abril va tenir lloc la 10ª TERRALL GARRIGUES, el 8 de setembre la 10ª TERRA D'OLIVERES, el 22 de setembre la (8ª BTT la calç de TARRÉS) i el 6 d'octubre la 18ª TRANSBESSONS DE JUNEDA

Ja tenim GUANYADORS I GUANYADORES d'aquesta nova edició; són L'ALEIX SAUMELL (nou espai) en categoria masculina i la CARLA PLAZA (mesbike team ixcor/ btt Queralt)

Ja podeu consultar la CLASSIFICACIÓ FINAL DE LA XBTTG '19.


En l'apartat masculí, el guanyador de la TERRA D'OLIVERES i segon classificat a la BTT de Tarrés i a la Transbessons de Juneda, L'ALEIX SAUMELL (nou espai) ha encapçalat la classificació amb força marge de distància amb un total de 1420 punts.

En segona posició trobem al JORDI MARTÍN (fes bici 3.0) amb un total de 1160 punts.
Cal destacar que juntament amb en Dani Molina, ha puntuat en les 4 marxes realitzades de la XBTTG 2019.

De ben a prop i a només 20 punts, tecer ha quedat el Bernat Cañellas (73/TEM/XXº) amb un total de 1140 punts.

El Borgenc DANI MOLINA (bici 3.0) ha aconseguit la setena posició de la general i ha estat el primer CLASSIFICAT GARRIGUENC amb un total de 830 punts.

Pel que fa a la classificació FEMENINA, la CARLA PLAZA (mesbike team ixcor/ btt Queralt) ha encapçalat la classificació gràcies a la victòria a la TERRA D'OLIVERES i les segones posicions obtingudes a la BTT de Tarrés i a la Transbessons de Juneda.
La puntuació total ascendeix fins 1420 punts.

Al segon esglaó del podi, trobem a la NÚRIA MORRERES (cyclebox crew) amb un total de 880 punts havent puntuat a la Terra d'oliveres aconseguint una segona posició i a la Transbessons de Juneda amb una tercera posició.

I finalment, al tercer calaix del podi final femení, hi trobem a la IRENE BADIA (C.C.Balaguer) que ha acumulat un total de 760 punts.


L'ESTHER TORRES de L'Espluga Calba ha acabat 5ena de la general i primera CLASSIFICADA GARRIGUENCA amb un total de 510 punts.

Classificació MASCULINA XBTTG 2019:
*Cliqueu a la imatge següent:

Classificació FEMENINA XBTTG 2019:
*Cliqueu a la imatge següent:

Classificació PER EQUIPS MASCULINA:

*Cliqueu a la imatge següent:
Classificació PER EQUIPS FEMENINA:

*Cliqueu a la imatge següent: