INFORMACIÓ TURÍSTICA

A continuació trobareu diferents llocs web on podeu cercar informació turística de la comarca:

- Oficina de Turisme de les Garrigues

- Rutes geoposicionades per a les Garrigues

- Consell comarcal de les Garrigues 

- TRÍPTIC on hi trobareu els restaurants, cellers, cooperatives, molins d'oli i algunes rutes que podeu realitzar dins la comarca. 


- Informació turística i gastronòmica per a la TRANSISQUELLA:

 Llocs d'interés: Situat a la vall del riu Set, l'Albagés és un municipi on us recomanem que no us perdeu les restes de l'antic Castell, que data del segle XII i que tres segles més tard passà a ser palau de l'administrador del Monestir de Poblet. També podeu visitar l'església de Sant Joan Baptista o el celler Clos Pons. (Trobareu més informació aquí!)

Bars i restaurants: 
Bar el Casal
Passeig de les Garrigues, 12
Tel. 973 121 016 


- Informació turística i gastronòmica per a la BTT LA CALÇ:

 Llocs d'interés: Aquest petit municipi situat a l'est de la comarca té uns 110 habitants. Tots els participants i acompanyants assitents a la marxa ciclista no podeu marxar sense fer un tomb pel conjunt urbà on destaca per les façanes de pedra vista de moltes de les seves construccions. També podeu visitar l'ermita de la santa creu i la plaça de la Font, que conserva encara els aljubs per abeurar els animals i rentar la roba.
Si sou amants del senderisme, trobareu dos rutes molt recomanables per a fer. (trobareu més informació al web de l'ajuntament) 
 Bars i restaurants:
 El sindicat de Tarrés
C. Montserrat, s/n
Tel. 973175676 / 697268021

Allotjament el Pati
C. de les Eres, 14
Tel. 973 175 648
 http://www.elpatidetarres.com
El parador de Tarrés
Ctra. N-240, km 50 (Tarrés)
 Tel. 973 175 817


- Informació turística i gastronòmica per a la TRANSBESSONS:

Llocs d'interés: Juneda té espais interessants per descobrir i gaudir durant la visita al municipi. Trobareu el Museu Etnològic i d'Arqueologia, el pou del gel, l'església parroquial, el Portal del Lamarca (porta gòtica d'accés que data del segle XIV) o bé el fantàstic passeig arbrat de la banqueta on és ideal per caminar. Trobareu més informació aquí!

 Bars i restaurants: 
Bar restaurant Torrent
N-240, Km 75, 25430
menú i carta.

- Informació turística i gastronòmica per a la TERRALL GARRIGUES:

Llocs d'interés: La capital de les Garrigues ofereix un gran ventall de punts d'interés a visitar per als acompanyants dels participants a la Terrall Garrigues. Us recomanem visitar el Mirador, Centre de Descoberta de les Garrigues i endinsar-vos en la història i el món garriguenc de primera mà; també us recomanem una visita a l'espai Macià o al museu d'arqueologia. O simplement passar el matí gaudint de la tranquilitat i frescor que dóna el passeig Terrall.
Trobareu més informació aquí!

 Bars i restaurants: 

 Restaurant Masia les Garrigues
Ctra Tarragona km 67.700
973141033

www.masialesgarrigues.com/es/

- Informació turística i gastronòmica per a la TERRA D'OLIVERES:

Llocs d'interés: El municipi d'Arbeca compta amb un patrimoni de gran valor i que els acompanyants podreu descobrir. Com a llocs emblemàtics, al cim del turó s'hi troben les restes de l'antic i poderós Castell dels Ducs de Cardona; també us recomanem visitar la font de la Juliana, l'església parroquial de Sant Jaume o l'Ermita de Santa Caterina. Però el que no us podeu perdre és la fortalesa ibèrica dels Vilars; on trobareu dos jaciments arqueològics: una vila romana sense excavar, pràcticament inèdita, i un poblat de la primera Edat del Ferro -fortalesa construïda pels volts del 750 a.C. 

(PODEU TROBAR MÉS INFORMACIÓ AQUÍ)
 
Bars i restaurants: 


 Bar Restaurant la Placeta
Pl. l'Església, 7 (Arbeca)
Tel. 973 160 387
Web: http://www.placeta.net

Bar Joventut
Pl. del Mercat, s/n (Arbeca)
Tel. 973 160 069 

Restaurant Pané
Av. dels Portals, 25 (Arbeca)
Tel. 973 160 260- Informació turística i gastronòmica per a la CASTELL-BIKE:

Llocs d'interés: A Castelldans podreu visitar les arcades, el museu de l'oli i del món rural, les ruïnes del castell de la Vila, l'església de la Mare de Déu de l'Assumpció, escuts dels monjos Cartoxans i la Ermita de la Mare de Déu de Montserrat. (PODEU TROBAR MÉS INFORMACIÓ AQUÍ!)

Bars i restaurants: 
- Café Europa:
973120565
Pl. Catalunya 6 Castelldans (Lleida)

- Bar restaurant Ca l'Espardenyer:
 973 120 026
 Pl. Catalunya 3 Castelldans ( Lleida)